Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Reconditionare faruri - polish faruri
150 lei
Brand
Materiale 3M
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Centrul nostru va ofera astfel si servicii de polish auto al farurilor (polish faruri). Majoritatea masinilor de ultima generatie au farurile cu dispozitiv de dispersie a luminii din plastic.

In procesul de exploatare acest tip de faruri este supus inevitabil influentei factorilor mediului extern, pe suprafata lor apar denivelari sau pete sterse. Farurile devin opace si exteriorul masinii dvs nu mai este atat de atragator.

Pe langa aceasta scade capacitatea optica a farurilor, lumina devine opaca, vaga, imprastiata, asemenea faruri de obicei orbesc conducatorii vehiculelor ce vin din fata.

Aplicarea de polish auto la nivelul farurilor permite restaurarea suprafatei exterioare si a proprietatilor optice a farurilor plastice de dispersie a luminii.

Pretul pentru procesul de polish auto efectuat la suprafata farurilor este stabilit in functie de starea farurilor.

Timpul alocat procesului de polish auto al faruri -lor este de o ora. Procesul de polish auto al farurilor in cadrul centrului nostru se face cu ajutorul unor utilaje si instrumente specializate si cu aplicarea unor materiale abrazive speciale si a pastelor pentru polish auto.

Folosim doar produse de la firme renumite in domeniu precum AutoMagic si 3M !

Sunati la service-ul nostru si programati-va pentru polish auto al caroseriei si farurilor !
Din Gura in Gura